Bivši kapiten reprezentacije Srbije pojačao Izviđač

Veliko pojačanje za Ljubušake

Bivši kapiten reprezentacije Srbije pojačao Izviđač

S. Mlaćo

Nakon raskida sa banjalučkim Borcem, iskusni pivot Ratko Nikolić (40) pojačao je HRK Izviđač iz Ljubuškog. 

Ovaj nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije nije planirao više igrati u BiH, ali je onda dobio ponudu tima tima iz Ljubuškog.

"Nisam planirao da igram više ovdje, očekivao sam angažman u Kataru, međutim, ljudi iz Ljubuškog su me pozvali i prihvatili sve moje uvjete, tako da smo se vrlo brzo dogovorili, a uskoro ćemo i potpisati ugovor. Nisam planirao da se vraćam u BiH, ali su oni bili vrlo korektni, obavio sam i razgovor sa trenerom Grbavcem, tako da ću igrati za Izviđač“, potvrdio je Nikolić za srbijanski Mondo.

Izviđač će u završnici prvenstva BiH braniti titulu prvaka, te tako pokušati izboriti plasman u SEHA ligu, koju igra i ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi