Borac m:tel nemoćan protiv viceprvaka Evrope

Terzić pogodio za Veszprem

Borac m:tel nemoćan protiv viceprvaka Evrope

Dž. Mrakić

Ekipa Borca upisala je poraz u okviru 13. kola regionalne SEHA lige. Bh. predstavnik susreo se s ekipom Veszprema, a aktuelni prvak Mađarske i viceprvak Evrope na kraju je slavio rezultatom 32:25.

Tako su Mađari očekivano stali na kraj odličnom nizu Banjalučana od tri pobjede protiv Maks Strumice, Tatrana i Spartaka.

U redovima pobjednika dobru partiju pružio je naš reprezentativac Mirsad Terzić koji je postigao jedan gol i bio drugi najbolji asistent ekipe sa tri asistencije, a u redovima Borca najraspoloženiji je bio povremeni bh. reprezentativac Stefan Janković sa šest golova.

Borac m:tel je trenutno osmi na tabeli sa 10 bodova na svom kontu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.