Borac poražen od Meshkova

Banjalučani poraženi

Borac poražen od Meshkova

Rukometaši Borca poraženi su u Boriku od ekipe Meshkov Brest rezultatom 34:42 u okviru regionalne SEHA lige.

Početak meča pripao je domaćoj ekipi koja je nakon pet minuta igre imala prednost od dva gola (5:3). Ipak, Meshkov Brest u kratkom roku pravi veliku seriju od 9:3 i u potpunosti preokreće stvari na terenu. Crveno-plavi dosta su pažnje u odbrani posvećivali izrazito visokom desnom beku gostiju, Dainisu Kristopansu, što je otvorilo puno prostora za krilne pozicije, koje su nemilosrdno punile gol Borca. Na pauzu bjeloruska ekipa odlazi sa viškom od četiri gola (16:20).

I u drugom periodu gosti su bili bolji rival. U 44. minutu Bjelorusi bilježe najveću prednost na meču (22:33). Borac nije uspijevao da pronađe odgovor na raznovrsnu igru Meshkova, koji na kraju dolazi do potpuno ubjedljivog i zasluženog trijumfa.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Rastko Stojković sa 9 golova, a kod domaćina istakao se Rastko Nikolić sa 6 golova. 

Banjalučani su ostali na samo tri pobjede u 16 kola, a lošu seriju pokušaće da prekinu u narednom susretu u kojem će dočekati tim Vojvodine.

RK Borac: Efendić (7 odbrana), Janković 4, Vujović 2, Ivanišević, Mikić, Obradović 2, Stanković 3, Trivundža 2, Ćelić, Dumenčić 4, Ćeranić 5, Nikolić 6, Smojver 2, Milošević 1, Glumičić 1, Šekarić 2

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Meshkov Brest: Pešić (4 odbrane), Babichev 2, Kulak 3, Kristopans 5, Kamyshyk 1, Patotski (5 odbrana), Nikulenkau 4, Stojković 9, Atman 5, Charapenka (1 odbrana), Vukić 3, Baranau 5, Razgor 2, Selvasiuk, Shylovich 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi