Čelik savladao Slogu iz Doboja

Nova pobjeda za zenički klub

Čelik savladao Slogu iz Doboja

Rukometaši Čelika su nakon prošlosedmične pobjede nad Bosnom savladali i Slogu iz Doboja, a susret je okončan rezultatom 31:30. 

Bila je to utakmica u kojoj je zenički klub dominirao svih 60 minuta i vodio sa osam i više golova razlike. Sloga se probudila tek u samom finišu i u posljednjim minutama susreta uspjela je izjednačiti rezultat, ali onda je Samir Memić zabio pobjedonosni gol i donio svom timu novu pobjedu.

Treneri obje momčadi su šansu za igru pružili gotovo svim igračima, a na kraju dodajmo da će Čelik 29. augusta odigrati i dvije utakmice na turniru u Visokom. Protivnici će biti Izviđač iz Ljubuškog i hrvatski prvoligaš Bjelovar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti