Danas svečano zatvaranje turnira "Više od igre"

Međunarodni rukometni turnir za kadete

Danas svečano zatvaranje turnira "Više od igre"

E. Čaušević

U petak, odosno subotu je kompletirana grupna faza turnira "Više od igre", a nakon tri kola dobili smo parove timaova koji će igrati u utakmicama za sedmo, peto i treće mjesto, te u finalnoj utakmici.

U finalnoj utakmici se sastaju Celje Pivovarna Laško i Balić-Metličić Akademija, ako je suditi prema do sada viđenom, očekuje nas fenomenalna utakmica.

U susretu za treće mjesto Selekcija Grada Sarajeva će snage odmjeriti sa Izviđačem, a mladići željni medalje će sigurno pružiti odličnu partiju.

Utakmicu za peto mjesto igraju Pick Szeged i Bosna Centrotrans, dok će u utakmici za sedmo mjesto igrati momčadi Vardara i Crvene Zvezde.

Raspored:

Utakmica za sedmo mjesto - 10:00  Vadar - Crvena Zvezda

Utakmica za peto mjesto - 11:20  Pick Szeged - Bosna Centrotrans

Utakmica za treće mjesto - 12:45  Selekcija Grada Sarajeva - Izviđač

Finalna utakmica - 14:10  Celje Pivovarna Laško - BM Akademija

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi