Dragan Marković objavio spisak igrača za mečeve baraža

Na spisku se nalazi 19. rukometaša

Dragan Marković objavio spisak igrača za mečeve baraža

Selektor rukometne reprezentacije BiH Dragan Marković objavio je spisak igrača na koje će računati u mečevima baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2017. godine protiv Švedske.

Na spisku selektora se nalaze: Benjamin Burić, Mario Blažević, Alen Ovčina, Hariz Begić, Anes Bečić, Muhamed Zulfić, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Ivan Milas, Ivan Karačić, Marko Tarabochia, Stefan Janković, Josip Perić, Dejan Malinović, Marko Panić, Kosta Savić, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić i Arman Beširević.

Podsjetimo da će naši rukometaši pripreme za ove mečeve imati u Mostaru, a da se mečevi igraju 12. juna u mjestu Vaxjo (Švedska) te tri dana poslije u sarajevskoj Skenderiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi