Dvoršek: Borac nas je namučio

Zagreb slavio u Banjoj Luci

Dvoršek: Borac nas je namučio

A. Beganović

U okviru 11. kola SEHA lige Zagreb je sinoć u Banjoj Luci bio bolji od Borca (25:24), a trener hrvatskog prvaka Boris Dvoršek izjavio je da je očekivao lakšu pobjedu.

"Očekivali smo lakšu pobjedu, ali u isto vrijemo smo znali da ovaj Borac nije ista ekipa kao ona s kojom smo igrali na početku sezone. Znali smo da su se pojačai s par igrača, te da su postali ozbiljan protivnik i smatram da će s vremenom biti još bolji", Sportnet.hr prenosi Dvoršekovu izjavu.

"Bitno je da smo pobijedili i da smo na svoj konto stavili nova tri boda. Borcu čestitam na otporu i dobroj igri. Kao trener ne mogu biti zadovoljan jer smo sjajno otvorili susret i poveli sa 8:1 nakon čega smo stali", dodao je trener Zagreba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.