Izvučeni dobitnici ulaznica

Budite dio spektakla

Izvučeni dobitnici ulaznica

A. Beganović

Izvučeni su dobitnici 10 ulaznica za utakmicu Lige prvaka za rukometaše u kojoj se sastaju Bosna BH Gas i St. Petersburg. Utakmica se igra u subotu u Skenderiji sa početkom u 19 sati.

Sretni dobitnici ulaznice mogu podići do subote najkasnije do 16 sati u prostorijama SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17. sprat.

Dobitnici su: Almira Kevelj, Elma Muhović, Alen Muratović, Midhat Begić, Alma Bogilović, Semir Bogučanin, Damir Ramić, Ensar Jelko, Jusufović Kenan i Amila Osmić.

Podsjetimo, danas i sutra ćemo podijeliti još po 10 ulaznica za pomenuti susret, a imena dobitnika biće objavljena na portalu SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti