Magoda: Ova djeca zaslužuju podršku

Uoči duela sa Savenhofom

Magoda: Ova djeca zaslužuju podršku

A. Beganović

Danas je u Dvorani Ramiz Salčin održana press konferencija RK Bosna BH Telecom na kojoj su se prisutnim novinarima obratili: direktor Kenan Magoda, trener Zdenko Antović te igrači Hasan Terza (kapiten) i Nedim Jusufović.

Povod organizovanja press konferencije je utakmica 9. kola Velux EHF Lige šampiona u kojoj će "dječiji vrtić sarajevskih studenata" odmjeriti snage sa ekipom HC Savehof.

"Prije svega veliko hvala prijateljima kluba koji su u ovim teškim momentima pritekli u pomoć, te u organizacijskom dijelu ove utakmice posebnu zahvalnost dugujemo KSC Skenderija na čelu sa gosp. Hajrizom Bečirevićem novim generalnim direktorom koji je i pored velikih problema
sa Ledenom Dvoranom (rušenje krovne konstrukcije) zajedno sa radnicima i ljudima dobre volje osposobio Dvoranu Mirza Delibasić za potrebe odigravanja navedene utakmice. Također bih pozvao sve prijatelje kluba, navijače RK Bosna BH Telecom da u što većem broju dođu i podrže našu djecu koja po prvi put pred svojom publikom u Sarajevu igraju i da ih apluzom dočekamo i ispratimo jer oni to zaslužuju", istakao je direktor Studenata Kenan Magoda.

Hasan Terza i Nedim Jusufović, kao i trener Antovic su jedinstveni u stavu da ova ekipa nema iskustvo i da su ove utakmice u Ligi šampiona i SEHA ligi prilika da se na djelu vidi da li i koliko potencijala ima u ovim momcima, te su, kao i direktor Magoda, pozvali sve ljubitelje rukometa da
dođu u sto većem broju i da ih podrže.

Cijena ulaznice je 5 KM i može se kupiti u Dvorani Ramiz Salčin Mojmilo, te na dan utakmice na platou ispred KSC Skenderija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.