Mijatović: Želimo do kraja nastaviti niz

Rukometaš Borca nakon pobjede

Mijatović: Želimo do kraja nastaviti niz

D. Vejo

Rukometaši Borca sinoć su savladali ekipu Hercegovca u okviru 10. kola Premijer lige BiH i tako nastavili pobjedničku seriju.

Ovo je bila šesta vezana pobjeda izabranika Ratka Đurkovića koji se ozbiljno nameću kao jedni od pretendenata za naslov prvaka. Prve impresije nakon sinoćnjeg meča kazao je jedan od aktera banjalučkog sastava.

"Iako je put bio težak i dug, opravdali smo očekivanja. U prvom poluvremenu smo pokazali da smo došli da pobjedimo, dok smo u drugom dijelu brzom igrom i kontrama napravili veliku razliku koju smo držali do kraja i tako nastavili niz od šest pobjeda. Do kraja nas čekaju još tri kola, te se nadam da ćemo sezonu završiti bez prekidanja trenutnog niza", rekao je za SportSport.ba rukometaš Borca, Srđan Mijatović.

U narednom kolu, Borac će na svom parketu dočekati ekipu Krajine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi