Milas: Slovaci nemaju čime da nas iznenade

Rukometaši puni optimizma

Milas: Slovaci nemaju čime da nas iznenade

E. Škorić

Bod bi danas protiv Slovačke našim rukometašima bio dovoljan za baraž, ali oni će, kako najavljuju, ići na pobjedu.

Od Lukavca do Trnave su autobusom izabranici Dragana Markovića putovali čak 10 sati. Umora, makar malo, ima, ali i puno optimizma.

"Puno očekujemo. Znamo da nam pobjeda donosi baraž i sigurno da smo spremni. Dobro smo se taktički pripremili i mislim da Slovaci nemaju čime da nas iznenade", rekao je naš reprezentativac Ivan Milas za SportSport.ba.

"Odradili smo dva jako kvalitetna treninga u Slovačkoj i sada spremno čekamo Slovake. Očekujem jednu tvrdu utakmicu i dosta borbe kakva i mora da bude, obzirom na ulog. Nadam se da ćemo svi ispoštovat dogovor iz svlačionice i da ćemo sa sobom ponijeti bodove iz Slovačke".

Duel protiv Slovačke na programu je danas od 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi