Pijetlović: Zaslužena pobjeda Borca

Trener RK Sloga nakon poraza u Banjaluci

Pijetlović: Zaslužena pobjeda Borca

D. Vejo

Rukometaši dobojske Sloge sinoć su u okviru sedmog kola Premijer lige BiH poraženi na gostovanju u Banjaluci od ekipe Borca rezultatom 29:22.

Dobojlije su dobro otvorile utakmicu. Nakon prvih pola sata rezultat je glasio 14:12 u korist domaće ekipe. Nakon toga, Sloga se u drugom poluvremenu budi te smanjuju na gol zaostatka ali golman crveno-plavih Damir Efendić u nekoliko navrata spašava mrežu, što domaćin iskorištava u napadu te ostvaruje prednost koju je čuvao do samog kraja.

Svoje viđenje sinoćnjeg meča, sa nama je podijelio je šef struke Sloge.

"Zaslužena pobjeda Borca. Mi smo dobro igrali prvo poluvrijeme, a u drugom smo uspjeli da se vratimo u meč i smanjili smo na gol zaostatka, ali onda se desio blagi pad u igri. Za razliku od trenera domaće ekipe, kolege Đurkovića, nisam bio u mogućnosti da rotiram mnogo igrača", rekao je za SportSport.ba, Igor Pijetlović.

Sloga je u sinoćnjem derbiju svakako pokazala da se radi o kvalitetnoj ekipi kojoj se smiješe bolji dani u najelitnijem takmičenju u državi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi