Pobjeda Kaknja u Žepču
Rukometaši Kaknja sa trenerom Kusićem

Prva rukometna liga Federacije BiH-Sjever

Pobjeda Kaknja u Žepču

Rukometaši Kaknja ostvarili su i treću gostujuću pobjedu. U okviru 9.kola, na neutralnom terenu, u Sportskoj dvorani u Zavidovićima,Kakanj je savladao ekipu Žepča sa 28:26.

Prvo poluvrijeme pripalo je rukometašima Žepča koji su na odmor otišli sa vodstvom od 15:14. Rukometaši Kaknja uspjeli su anulirati prednost Žepča i na kraju pobijediti sa dva gola razlike.

Ovom pobjedom rukometaši Kaknja učvrstili su mjesto na trećoj poziciji jer su pretekli Maglaj Simer koji je poražen u Banovićima od istoimenog prvoligaša koji kao i Kakanj ima 18 osvojenih bodova, ali samo zahvaljujući boljoj gol-razlici zauzima drugo mjesto.

U narednom kolu Kakanj je domaćin posljednjeplasiranoj ekipi Radnika iz Donjeg Vakufa i serija pobjeda sigurno  će biti nastavljena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti