Pripreme rukometnih Zmajeva počinju u ponedjeljak

Starta akcija "Katar"

Pripreme rukometnih Zmajeva počinju u ponedjeljak

Okupljanje rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine kojim će najbolji rukometaši naše domovine i zvanično početi pripreme za Svjetsko prvenstvo koje se početkom 2015. godine igra u Kataru zakazano je za ponedjeljak (22.12.2014. godine) u Hotelu Bristol u Mostaru u 12 sati.

Zvanična press-konferencija će biti održana istog dana u 13 časova, a naš najbolji rukometni tim će u Mostaru trenirati do 30. decembra ove godine.

Početak drugog dijela priprema planiran je za 2. januar 2015. godine, a dva dana kasnije reprezentacija Bosne i Hercegovine predvođena selektorom Draganom Markovićem će otputovati u Katar gdje će napraviti završne pripreme pred nastup na Svjetskom prvenstvu. 

Dragan Marković je za prvi dio priprema koji će biti obavljen u Mostaru pozvao je 23 igrača: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Peđa Dejanović, Petar Jokanović, Mirko Mikić, Alen Ovčina, Vedran Delić, Nikola Prce, Duško Čelica, Mirsad Terzić, Ivan Milas, Kosta Savić, Dejan Malinović, Ivan Karačić, Stefan Janković, Josip Perić, Muhamed Toromanović, Senjamin Burić, Vladimir Vranješ, Elmir Građan, Faruk vražalić i Muhamed Zulfić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.