Rukometnom savezu već rezervisano 1.500 ulaznica

Ogromno zanimanje za utakmicu protiv Bjelorusije

Rukometnom savezu već rezervisano 1.500 ulaznica

Dino Kurbegović

Iako se utakmica kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u rukometu 2016.godine između Bosne i Hercegovine i Bjelorusije igra 11.juna u Areni Zenica već sada vlada veliko interesovanje za ovaj meč. 

Do sada je u Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine i Areni Zenica rezervisano više od 1500 ulaznica, a navijači iz svih krajeva Bosne i Hercegovine već odavno su najavili svoj dolazak na ovaj veliki i značajni sportski događaj. 

Zbog ogromnog interesa javnosti, organizatori obavještavaju sve zainteresovane da zvanična prodaja ulaznica za rukometnu utakmicu Bosna i Hercegovina - Bjelorusija počinje u četvrtak, 28.maja 2015.godine. 

Ulaznice po cijeni od 10 KM za tribine, odnosno 15 KM za parter (teleskopi) mogu se kupiti na platou ispred robne kuće Bosna, u tržnom centru Džananović i biletarnici Arene Zenica. Iz Rukometnog Saveza i Arene Zenica su pozvali sve zainteresovane da zbog velikog interesa, što prije siguraju svoju ulaznicu za meč u kojem će najbolji BH rukometaši trasirati put ka Evropskom prvenstvu 2016. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti