S Bjelorusijom u Zenici

Rukometaši u Zenici

S Bjelorusijom u Zenici

M. Šljivak

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bjelorusije u zeničkoj Areni.

Nakon što je Tuzla otkazala domaćinstvo utakmice koja se trebala igrati 10. juna, Zenica je preuzela organizaciju ovog meča.

Rukovodstvo Rukometnog saveza BiH obavilo je danas pregovore s predstavnicima Grada Zenice, te je dogovoreno da se meč kvalifikacija za EP protiv Bjelorusije odigra 11. juna u Areni.

Meč će se odigrati u 20 sati i 15 minuta, a samo dan nakon ovog meča i fudbalska reprezentacija BiH igra svoj meč protiv Izraela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.