Šešić ozbiljnije povrijeđen

Samo što je stigao u redove Prijedorčana

Šešić ozbiljnije povrijeđen

D. Vejo

Četvrto pojačanje ove zime u dresu RK Prijedor jeste doskorašnji igrač Borca, Dean Šešić.

Pomenuti rukometaš igra na poziciji desnog beka, te će svojim iskustvom kako premijerligaškim tako i onim iz SEHA lige mnogo pomoći Prijedorčanima u borbi za opstanak.

Međutim, upitno je da li će Šešić nastupati u prvoj utakmici proljetnog dijela šampionata na gostovanju kod ekipe Bosne.

Razlog tome jeste povreda, koju je desni bek zadobio u prijateljskom susretu protiv Cazina. On je tokom jednog duela naglo doskočio, te povrijedio nogu.

Večeras nije nastupao protiv svog nekadašnjeg kluba Borca, a pitanje da li će biti spreman kroz naredne dvije sedmice.

Ukoliko ne sanira povredu na vrijeme, to će biti veliki hendikep za ekipu Prijedora, koju sa klupe predvodi Dragomir Šaponja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi