Sibinčić: Vogošća jeste prva, ali nije nepobjediva

Kapiten RK Derventa pred Vogošću za SportSport.ba

Sibinčić: Vogošća jeste prva, ali nije nepobjediva

D. Vejo

Rukometaši Dervente u 11. kolu Premijer lige BiH imat će veliki izazov, gdje će gostovati lideru na tabeli ekipi Vogošće.

Iako su ih svi etiketirali kao autsajdere, Dervenćani su odlučili da dignu glave i tako se isprse svakoj ekipi koja im stane na put. Svojim igrama, pobjeđivali su mnoge favorite na papiru i tako pravili velika iznenađenja. Sada, očekuje ih veliki test, onaj protiv neprikosnovenog vladara Premijer lige BiH.

"Idemo rasterećeno kod lidera, da pokažemo šta znamo. Ako nam se ukaže šansa za bodove, naravno da ćemo je iskoristiti. Ekipa Vogošće je trenutno najbolji tim u našoj ligi, što pokazuju i rezultati, kao i stanje na tabeli. Bez poraza su, ali nisu nepobjedivi", rekao je za SportSport.ba kapiten RK Derventa, Zvjezdan Sibinčić.

Podsjetimo, Derventa je trenutno trećeplasirani tim na tabeli s 22 osvojena boda, dva manje od drugoplasiranog banjalučkog Borca te šest od lidera i narednog protivnika, Vogošće.

Utakmica između Vogošće i Dervente igra se sutra od 19.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi