Studenti se razišli sa Rakovićem i Pažinom

Nakon Sandra Uvodića

Studenti se razišli sa Rakovićem i Pažinom

A. Beganović

Atuelni šampion Bosne i Hercegovine, RK Bosna, danas je raskinuo saradnju sa sada već bivšim prvotimcima Lukom Rakovićem i Josipom Pažinom.

Nakon što RK Bosna jučer raskinuo ugovor sa golmanom Sandrom Uvodićem, danas je sa još dvojicom Studenata aktuelni bh. prvak odlučio raskinuti saradnju.

Riječ je o hrvatskim internacionalcima Luki Rakoviću i Jospiu Pažinu, a ovu informaciju potvrdio nam je i direktor Studenata, Kenan Magoda.

"Pažin i Raković su od danas slobodni igrači. Klub je sa imenovanima postigao dogovor da sa današnjim danom nemamo međusobnih obaveza. Želimo im puno sreće u životu i sportskoj karijeri" rekao je Kenan Magoda, direktor kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti