U Zrinjskom ljuti na Bilala Šumana

Imaju svoje razloge

U Zrinjskom ljuti na Bilala Šumana

M. Maksimović

Čelnici HMRK Zrinjski najavili su da će u slučaju plasmana među četiri najbolja kluba podnijeti kandidaturu za organizaciju završnog turnira Kupa u Mostaru. 

Potpredsjednik Upravnog odbora ovog kluba Branislav Stojkić osvrnuo se i na priču o mini pripremama rukometne reprezentacije sastavljene od igrača koji igraju u domaćem prvenstvu, a na koje nije pozvan niti jedan rukometaš Zrinjskog.

Prema njegovim riječima, činjenica da niko iz Zrinjskog nije pozvan, iako je u neformalnom razgovoru selektor Bilal Šuman kazao da u Zrinjskom ima kvalitetnih igrača, te kako će barem trojica dobiti poziv, u Zrinjskom je dočekana s nevjericom.

“Nadam se da se ne radi o revanšizmu prema našem treneru (Zdravko Medić) koji je bio kandidat za selektora. Nas to neće pokolebati. Naši igrači su na raspolaganju i hrvatskoj i bh. reprezentaciji pa ćemo vidjeti ko će ih pozvati“, poručio je Stojkić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi