Vujadinović i Tatar pojačavaju Studente

Slažu se kockice

Vujadinović i Tatar pojačavaju Studente

A. Beganović

Višestruki prvak Bosne i Hercegovine, RK Bosna BH Gas, polako slaže igračku križaljku za narednu sezonu.

Naime, redove Studenata pojačali su mladi golman visoške Bosne Edin Tatar (trogodišnji ugovor), srbijanski internacionalac Predrag Vujadinović (godina plus godina), a ukuse struke zadovoljio je i Izudin Mujanović, koji će također potpisati ugovor (trogodišnji ugovor).

Vujadinović u Bosnu dolazi iz rumunske Sport Resite, a u dosadašnjoj karijeri branio je boje Vojvodine, Partizana, Steaue i već pomenute Resite.

Podsjetimo, izabranici Irfana Smajlagića već nekoliko dana nalaze se na pripremama u Kranjskoj Gori, gdje će u srijedu odigrati i prvi pripremni susret, a protivnik će im biti austrijski Klagenfurt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.