Zrinjski vraća Martinovića

Poznato ime bh. rukometa

Zrinjski vraća Martinovića

M. Maksimović

HMRK Zrinjski već je najavljivao rezultatski iskorak u odnosu na prošlu sezonu, a danas se pojavila vijest da bi Plemići mogli vratiti poznato ime bh. rukometa, odnosno ime koje bi moglo garantovati bolju igru i napredak prema play-offu.

Riječ je o Darki Martinoviću, bivšem reprezentativcu BiH koji bi uskoro trebao pojačati Zrinjski. Martinović je već u novoj Upravi mostarskog kluba, a trenutno obnaša funkciju predsjednika Nadzornog odbora.

Iskusni desni vanjski u svojoj je karijeri osim matičnog Zrinjskog nastupao za Izviđač, Bosnu, španjolske Octavio Pilotes Pasadu i Labaro Toledo, a posljednji klub mu je bio švedski Kristianstad.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

34-godišnji Mostarac za rukometnu reprezentaciju BiH nastupio je 73 puta i postigao 129 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi