Desno krilo Bosne i Zmajeva

Zulfić: Ne smijemo podcijeniti Latviju

Muhamed Zulfić, desno krilo sarajevske Bosne zadovoljan je dosadašnjim učinkom u Premijer ligi BiH, a veliki je optimista i pred dvomeč reprezentacije čiji je član protiv selekcije Latvije.

"Dijelimo drugo mjesto sa Derventom. Očekivanja su bila da završimo među prve tri ekipe, što nam je pošlo za rukom, mada smo mogli osvojiti još poneki bod," kazao je Zulfić, a potom se osvrnuo na reprezentaciju Bosne i Hercegovine:

"Atmosfera u reprezentaciji je super kao i tokom prvog dijela kvalifikacija. Nadamo se pobjedi protiv Latvije. Ne smijemo ih podcijeniti, odličan su protivnik sa jakom bekovskom linijom, ali mi idemo po trijumf."

Na pitanje mogu li rukometni Zmajevi do krajnjeg cilja, Zulfić je optimistično odgovorio:

"Nadanja i realnost su da možemo, međutim svašta se može desiti do kraja. Idemo od utakmice do utakmice pa šta bude. Debitant sam i ne očekujem neku veliku minutažu, ali ako se ukaže prilika ja ću je znati iskoristiti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.