Delić otvara meč sa Turskom

Delić otvara meč sa Turskom

M. Šljivak

Sutrašnji meč između Davis Cup reprezentacija Bosne i Hercegovine i Turske u 1. kolu  grupe II Evroafričke zone otvoriće Amer Delić, koji će za protivnika imati  Barisa Ergudena.

Drugi susret  dana igraju Tomislav Brkić i Marcel Ilhan, dok se u subotu  igraju parovi, gdje će za našu reprezentaciju igrati Delić i Brkić, a za Tursku je najavljen par Akyun i Zorlu. Posljednjeg, trećeg dana na rasporedu su mečevi Delić-Ilhan, Brkić-Erguden.

Umjesto Brkića je za našu reprezentaciju trebao nastupiti Damir Džumhur, no on se povrijedio, te ponovo neće nastupiti za našu Davis Cup reprezentaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.