Halep ponizila Stosur i zakazala finale sa Cibulkovom

Silovita Rumunka

Halep ponizila Stosur i zakazala finale sa Cibulkovom

Simona Halep ponizila je Samanthu Stosur u polufinalu Masters turnira u Madridu prepustivši joj samo dva gema tokom cijelog meča.

Rumunka je slavila sa više nego ubjedljivih 6:2, 6:0, pa će u finalu turnira igrati protiv Slovakinje Dominike Cibulkove.

Početak meča nije nagovještavao ovakav epilog susreta. Australijanka je u uvodnim minutama imala solidnu igru, te je bila ravnopravan protivnik u prva četiri gema.

Međutim, onda je došlo do velikog pada u igri 23. teniserke svijeta, što iskusna Halep koristi i pravi seriju od deset uzastopnih gemova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi