Juniorsko EP: Dva trijumfa bh. stonoteniserki

Juniorsko EP: Dva trijumfa bh. stonoteniserki

A. Beganović

U grupnoj fazi juniorskog Evropskog prvenstva za stonoteniserke naša reprezentacija u Ostravi u Češkoj u prva dva kola zabilježila je sigurne pobjede.

U prvom bh. reprezentacija u sastavu Emina Hadžiahmetović, Ajla Kovač i Sanja Milojica bila je bolja od Armenije rezultatom 3-0, dok su Austrijanke pobjedile 3-1.

Danas će naše najbolje juniorke, koje predvodi fenomenalna Emina Hadžiahmetović igrati sa Engleskom i Norveškom. Na nedavno održanom Blakanskom prvenstvu u Kikindi Emina Hadžiahmetović je u dublu sa Anetom Maksuti iz Srbije osvojila bronzanu medalju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.