Murray čestitao Noletu: Majstore napravio si odličan posao
Foto: epa.eu

Nakon poraza u finalu AO

Murray čestitao Noletu: Majstore napravio si odličan posao

Ni u svom četvrtom finalu na Australian Openu Andy Murray nije uspio da osvoji svoj prvi trofej u prvom Grand Slamu sezone.

"Čestitam Novaku na sjajnoj igri u finalu, odličan si posao napravio majstore. Hvala organizatorima i svima vama na gostoprimstvu. Atmosfera je bila odlična, a turnir jako jedinstven. Još jednom veliko hvala", kazao je Murray, te dodao:

"Moram istaći da sam imao odličnu podršku. Iskreno se nadam da ću konačno slaviti na nekom od narednih turnira, te osvojiti konačno titulu koja mi izmiče po četvrti put". 

Na kraju se britanski teniser zahvalio i svom timu.

"Hvala mom timu, samo oni znaju koliko smo naporno radili i koliko nam je bila teška prošla godina. Ipak, osjećam da sam sada puno bliže trofejima, nego li sam to bio ranije. Svakako posebno hvala mojoj trenerici Amélie Mauresmo", rekao je britanski teniser na kraju svog obraćanja prisutnim u Rod Laver Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti