Protiv Tunisa uz podršku publike do konačne pobjede

Okupila se teniska reprezentacija BiH

Protiv Tunisa uz podršku publike do konačne pobjede

D. Kurbegović

Danas se u zeničkoj Areni okupila teniska reprezentacija Bosne i Hercegovine. Podsjetimo Zenica će od 4.do 6.marta biti domaćin 1.kola Euroafričke zone za tenisere, gdje će naša selekcija dočekati reprezentaciju Tunisa.

Selektor i igrač u ovom duelu protiv Tunisa, Amer Delić zadovoljan je uslovima koje su ih dočekale u Zenici, te se nada da će njegovi momci spremno dočekati duel, koji počinje u petak, a završava u nedjelju.

Sutra je u 12 sati planirana press konferencija, gdje će se prisutnim medijima obratiti protivnik naše selekcije, da bi pola sata kasnije pred novinare izašli i naši reprezentativci.

Raspored mečeva i ždrijebanje će biti održano u četvrtak u 12 sati, a od danas su i zvanično puštene karte u prodaju. Zenicu prvi puta očekuje jedan teniski spektakl, tako da se iz našeg tabora nadaju da će uz veliku podršku publike savladati Tunis i plasirati se u naredno kolo.

Danas su naši reprezentativci odradili i prvi trening, a trenirali su svi naši teniseri na čelu sa našim najboljim reketom u ovom duelu Mirzom Bašićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi