Seleš: Serena može dostići Steffi Graf

Monika Seleš o Sereni Williams

Seleš: Serena može dostići Steffi Graf

Monika Seleš je karijeru zaključila sa devet GS naslova. Osvojila je četiri naslova u Australiji, tri puta je bila pobjednica Roland Garrosa (tri puta zaredom), dva puta je otišla do kraja na US.Openu.

Svoju veliku priču je zaključila 2003. godine. Danas Monika smatra kako bi Serena Williams mogla dostići Steffi Graf po broju osvojenih Grand Slam titula.

"Serena je dalje odlično fizički pripremljene i bio je pravi užitak gledati je na Australian Openu. Ako ne bude problema sa povredama, onda može puno napraviti, može i dostići Steffi Graff. Naravno nije lako to napraviti, ali ako iko u ovom trenutku to može uraditi onda je to Serena. Ona uživa još uvijek u tenisu, sa 33 godine igra na vrhunskom nivou" naglašava Monika Seleš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.