Šta se dogodilo Sereni Williams?

Izašla na teren potpuno iscrpljena

Šta se dogodilo Sereni Williams?

Nakon poraza od Francuskinje Cornet, Serena Wlliams je dan kasnije sa sestrom venus trebala igrati meč parova protiv kombinacije Barrois - Voegele. Na zagrijavanju je postalo jasno kako se Serenom nešto nije u redu.

Nije mogla servirati, nije mogla ništa uraditi, izgledala je potpuno iscrpljeno. vrlo brzo na terenu se pojavio i doktor, Sereni je mjerio pritisak i meč je počeo. Serena je napravila tri dvostruke na svom servisu, loptice su išle u mrežu ili čak na osnovnu liniju. Nakon druge dvostruke glavni sudija je sišao na teren kako bi porazgovarao sa Serenom. Serena je nastavila očajno servirati, nakon tri gema je sjela u stolicu, spustila lice u šake i skoro zaplakala, dok je sa njom razgovarao njen medicinski tim. Meč je prekinut, tačnije sestre su predale meč. Zvanično, Serena je morala predati meč zbog  virusa koji joj pravi zdravstvene probleme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.