Veličanstven doček za fudbalere Juventusa

Nakon plasmana u finale Lige šampiona

Veličanstven doček za fudbalere Juventusa

Fudbaleri Juventusa su u ranim jutarnjim satima stigli u Torinu nakon što su u Madridu u revanš susretu polufinala Lige šampiona remizirali s Real Madridom i tako izborili nastup u finalu u Berlinu, gdje će im protivnik biti Barcelona.

Nestrpljivi navijači Stare dame su svoje heroje dočekali na ulicama Torina veliku bakljadu.

Iako su dugo čekali, navijači koje je zahvatila najveća euforija ipak su sačekali ljubimce kako bi ih pozdravili, a naročito Alvara Moratu, strijelca gola koji je osigurao Torinezima duel s Barcelonom u finalu 6. juna na Olimpijskom stadionu u Berlinu.


Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti