2. Heineken Stanić Managers Ski Cup

Jahorina

2. Heineken Stanić Managers Ski Cup

Sponzorski tekst

Grupacija Stanić već drugu godinu za redom na Jahorini organizuje «Heineken Stanić Managers Ski Cup».

Utrka će biti organizirana 7. februra, na stazi Ogorjelica II. Najbolji i najhrabriji skijaši-manageri iz BiH i susjednih zemalja imat će priliku pokazati svoje skijaško umijeće, te se družiti i zabaviti u organizaciji Stanić Grupe i pod pokroviteljstvom Heinekena – vodećeg internacionalnog premium piva.

Zaodovoljstvo organizacijom ovog eventa izrazili su i predstavnici Heineken koji su na prošlogodišnju manifestaciju došli iz Centrale svjetskog piva broj jedan. Tako je «Heineken Stanić Managers Ski Cup» postao tradicija kao odličan način za poboljšanje kvalitete odnosa kako sa poslovnim partnerima tako i među uposlenicima ove kompanije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti