Potpisao za Zvezdu i poručio: Rat je prošlost

Hrvatski hokejaš u Zvezdi

Potpisao za Zvezdu i poručio: Rat je prošlost

E. Škorić

Hrvatski hokejaš Igor Jemčenjak Đebo (36) postao je prvi Hrvat koji je od raspada Jugoslavije zaigrao za neku od sportskih sekcija Crvene zvezde.

On je u Beograd stigao iz Zagreba, no ne želi da se prisjeća prošlosti i kaže da se ne boji Delija niti bilo koga.

"I ja sam se iznenadio kada su me nazvali, mislio sam da se netko šali jer ipak nije uobičajeno da srpski klubovi dovode Hrvate. Ali,ako toliki hrvatski preduzetnici mogu raditi i zarađivati u Srbiji, onda možemo i mi sportisti. Tako ja na to gledam", rekao je Ječmenjak, dodavši:

"Tata je bio u Domovinskom ratu. I on se najpre šokirao kada sam mu rekao da idem u Zvezdu, ali podržao me. Smatram da je rat prošlost i da sport nema veze s time. Naravno, idem tamo i zbog novca, zaradiću nešto, što nama hrvatskim hokejašima i nije lako", rekao je Jačmenjak koji je od 1995. član reprezentacije u raznim uzrastima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi