Prevc: Sretan sam zbog pobjede, ali tek smo na pola puta

Slovenac nakon trijumfa u Garmischu

Prevc: Sretan sam zbog pobjede, ali tek smo na pola puta

Slovenački ski skakač Peter Prevc bio je zadovoljan nakon pobjede u Garmischu.  

Prevc je u drugoj seriji skočio 136 metara i tako stigao do pobjede na drugoj turneji Četiri skakaonice i sada je prvi favorit za osvajanje ovog prestižnog takmičenja.

"Hvala svima na komplimentima. Ovdje je bilo jako teško osvojiti prvo mjesto, ali imao sam dobre uslove, koji su mi omogućili da dobro skočim u obje serije", rekao je Prevc, te dodao:

"Uoči drugog skoka sam bio potpuno opušten. Imao sam dobar položaj na rampi i sve je izgledalo onako kako sam zamislio. Sretan sam zbog pobjede, ali ima još mnogo takmičenja i tek smo na pola puta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti