Sutra na Bjelašnici Snowboard Battle event sezone

Od 12 sati

Sutra na Bjelašnici Snowboard Battle event sezone

SportSport.ba

U subotu, 15.03.2014. godine, na vrhu Bjelašnice okupit će se rekreativci i profesionalci snowboarda na jedinstvenom Snowbaord Battle eventu ove sezone, zahvaljujući sponzorima BURN i BH Telecomu. 

Freestyle Team Vas poziva na vrh Bjelašnice da uz muziku, piće i hranu uživate u snijegu. Za muzički ugođaj pobrinut će se El Kahrinio, prošlogodišnji pobjednik Burn Residency mix off-a, da pića bude dovoljno zaduženi su Burn i Laško pivo, a, naravno, tu je i nezaobilazni free roštilj!

Snowbord battle će biti otvoreno takmičenje, a za sve takmičare u disciplini slope obezbjeđene su i novčane nagrade.

Takmičenje će biti u knock-out sistemu od 32 para, sve dok na kraju ne ostane battle izmedju najboljih. Prijave za takmičenje primat će se isti dan, tj. 15.03.2014. godine, od 9:00h-11:30h, ili putem facebook-a. Battle počinje od 12 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.