Švicarci svojim olimpijcima zabranili ljubljene i rukovanje!

Sestre Gasparin "bez" ljubavi?

Švicarci svojim olimpijcima zabranili ljubljene i rukovanje!

Zimske olimpijske igre u Sočiju sve su bliže, a svi sportisti i sportistkinje nastoje u najboljoj mogućoj formi nastupiti na Igrama koje će se početkom februara održati u Rusiji.

Na sve moguće načine sportisti nastoje ostati maksimalno spremni, ali i zdravi.

Žensku švicarsku biatlon reprezentaciju u Sočiju će sasvim sigurno predstavljati tri sestre. Selina (29), Elisa (22) i Aita Gasparin (19) su glavne uzdanice Švicarske u ovome sportu, a interesantnu odluku donio je glavni doktor olimpijskog tima ove zemlje Walter O. Frey, sestrama Gasparin zabranio je ljubljene!

"Poljubac lijevo, poljubac desno i to bi bilo to što se tiče zlatne medalje. Nema ni rukovanja niti držanja za ruke. Ruke su glavni izvor svi infekcija i nečistoća", rekao je doktor olimpijskog tima Švicarske, te dodao:

"Pobjeda se sastoji od mnogo dijelova i stotine faktor. Moj zadatak ej da medicinske faktore podesim u pobjedničkom pravcu".

Ipak, sportisti u švicarskom timu pronašli su rješenje pa jedni drugima „nabacuju“ stisnute pesnice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.