Može li neko prekinuti dominaciju Hamiltona i Mercedesa: Kladionice nude "lude" kvote za čudo!

Meridianbet objavio tradicionalni specijal

Može li neko prekinuti dominaciju Hamiltona i Mercedesa: Kladionice nude "lude" kvote za čudo!

E. Čaušević

Lewis Hamilton i Mercedes i prošle godine su dominirali u Formuli 1 i tako pokazali da su ostale ekipe poprilično daleko iza njih.

Pripreme za novu sezonu Formule 1 koja počinje 15. marta utrkom za Veliku nagradu Australije su uveliko u toku, a glavni cilj ekipa će biti da s trona skinu Mercedes i Hamiltona. Naravno, to se najviše odnosi na Ferrari koji je posebno podbacio prethodnih sezona.

No, pored Ferrarija dosta nade se ulaže u Red Bull koji je pokazao u finišu prošle sezone da itekako može biti konkurentan. U prošloj sezoni iznenadila je ekipa McLarena koja se nakon očajnog izdanja u 2018. godini uspjela vratiti u vrh.

McLaren je za mnoge ekipa koja će vrebati iz sjene i pokušati iznenaditi vodeću trojku. Od ostalih ekipa se ne očekuje neki veći iskorak, ali u Formuli 1 se već pokazalo da su iznenađenja itekako moguća i to onda kada se najmanje nadate.

Iako su do početka sezone ostala još dva mjeseca u kladionici Meridianbet već možete da se kladite na konačni ishod u poretku konstruktora, ali i vozača. Ukoliko vjerujete da možete pogoditi ko bi mogao biti prvak u poretku konstruktora onda morate okušati sreću na meridianbet.ba.

Slikovni rezultat za formula 1 2020

Meridianbet u svom specijalu nudi kvote za sve timove. Naravno, najmanja kvota je da će Mercedes odbraniti titulu i ona iznosi 1.35 KM, no na ostale ekipe je itekako primamljiva ponuda. Ukoliko vjerujete u čudo McLarena na uloženih 5 KM možete zaraditi nevjerovatnih 1.252,50 KM, a isto tako važi i za Renault. Kvote za sve timove pogledajte OVDJE.

Međutim, sigurno da je najzanimljiviji Formule 1 borba vozača za prvaka svijeta. Tu već neko vrijeme "vlada" Lewis Hamilton, ali mnogi vjeruju da bi 2020. godina mogla biti kraj njegove dominacije u najbržem cirkusu na svijetu.

Mnogi dosta nade polažu u mladog Charlesa Leclerca koji iza sebe ima odličnu sezonu u Ferrariju. Zanimljivo da je nakon Hamiltona upravo na Leclerca najmanja kvota da će biti prvak svijeta što je mnoge šokiralo.

Nakon Leclerca slijedi još jedan vozač Mercedesa, a to je Valtteri Bottas. Kvota da će on biti prvak F1 je primamljivih 6.10 KM. Verstappen je na kvoti 6.20 KM, ali su svi šokirani da je Sebastian Vettel tek peti u ovom poretku, a njegova kvota je sve iznenadila iako se radi čovjeku koji je četiri puta bio prvak F1.

Za Vettela će 2020. godina biti posljednja šansa da pokaže nešto u Ferrariju, a ukoliko to ne uradi sigurno će napustiti italijanski tim. Zbog toga je Vettel itekako primamljiv za kladioničare, a kvotu možete pogledati na OVOM linku.

Slikovni rezultat za formula 1 2020

No, za one malo hrabrije kladioničare uzbuđenje tek počinje. Kvote za ostale vozače su nevjerovatne i sigurno da vrijedi rizikovati. Kvota da će prvak biti Carlos Sainz je čak 478.5 KM, dok je za mnoge Daniel Ricciardo (Renault) pravi "mamac". Ukoliko uložite 5 KM da će Australac pokoriti F1 ove sezone onda ćete zaraditi nevjerovatnih 4.595 KM.

Najveća kvota je na vozaču slabašnog Williamsa, Nicholasu Latifiju, koji debituje u Formuli 1. Da će se desiti neviđeno čudo, te da će Latifi biti prvak svijeta kvota je čak 2.240,50 KM. Kvote za sve vozače možete pogledati OVDJE.

Sve u svemu, sigurno da trebate okušati sreću i već sada pokušati pogoditi prvaka svijeta Formule 1 u konkureciji vozača i konstruktora u specijalu kojeg tradicionalno nudi Meridianbet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi