Vratio se u Škotsku nakon 12 godina, a na potpisu ugovora svi su gledali samo u hemijsku olovku

McGeady u centru pažnje

Vratio se u Škotsku nakon 12 godina, a na potpisu ugovora svi su gledali samo u hemijsku olovku

Endin Čaušević

Škotski fudbaler Aiden McGeady prije nekoliko dana zvanično je potpisao ugovor sa Hibernianom.

McGeady se vratio u Škotsku nakon 12 godina, a većinu svoje karijere proveo je u Engleskoj. On je igrao za Everton, Sheffield, Preston, Charlton i Sunderland za koji je nastupao prethodne dvije sezone.

Najviše ga pamtimo po igrama u Celticu i Evertonu, ali i po transferu kojeg je 2010. godine napravio kada je otišao u moskovski Spartak što je tada bilo veliko iznenađenje.

Ovaj 36-godišnjak se odlučio vratiti u Škotsku i potpisao je za Hibernian gdje je prije nekoliko dana zvanično predstavljen.

Hibernian je objavio nekoliko fotografija s potpisa ugovora, a mnogi su zapazili jedan detalj koji ih je vratio u djetinjstvo.

Oglasi

Naime, u centru pažnje našla se olovka kojom je McGeady potpisao ugovor. Riječ je o hemijskoj olovci koju smo tokom školovanja svi mi sigurno barem jednom imali. To je olovka 4u1, odnosno imala je četiri boje i mogli ste birati s kojom ćete pisati.

Želite li da se kladite na sve sportske događaje i da uživate u najvećim kvotama? Posjetite Volcanobet i odaberite najbolje tikete za sebe!

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Top Komentari

Beclija90
Momak nije skot, vec je irac. Vi ste sramota ziva
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti