39

Komentari (39)

BajasCevljanovica
Nije dovoljno ostro postupio, ja mislim sledeci put kao stoper moras jace i bolje... On je izkusan igrac i vec kad ides protiv NSBIH idi jako... #NSBIH akobogda necete jos dugo, a svijesniste toga
1601834469
Mala kazna za onakav start… barem 6 utakmica kazne za mesara
Manager
Minimalna je kazna, start je bio namjeran i brutalan(u koljeno), još na sredini terena.
brutal_bandal
Yebem ti Savez
lalinjo
Da se svašta desava u ligi to već svi odavno znamo,ali se nista ne poduzima,a godine prolaze,ali za onaj start ja bi mu dao 5 godina,realno mogao mu je zavrsiti karijeru bez problema I vidjelo se da nije bilo slucajno nego iz nemoci i frustriranosti
Husrefbeg22
Opet posebna pravila za Sarajevo, zapravo diskriminirajuca pravila. Koliko ce dobiti Milojevic iz Borca, da vidimo. Disciplinska komisija i FS BiH godinama unistavaju Sarajevo. Formiranje udruzenja i potom novoga takmicenja je jedino rjesenje.
DanteDMC
Ma i nije neki igrač.
mehamda
Vico popusis da dupovcu 4 puta
vuckobih
Realno težak je start bio mogao je covjeku okončati karijeru. Kao primjer drugim igračima kazna je ok samo način na koji je sve uradjeno nije uredu. Kazni ga odmah 4-5 utakmica sta imas poslije dodavati.
Kladionicar_iz_mira
Dabogda umro Vico!!
Zgembic
Vico **** ti sebi ukucane smradu cetnicki.
Kapak
Nigdje veze s mozgom. Kaznjavaju Sarajevo Vice i fasisti
Kapak
Ne slazem se sa startom, ali ne znam da je za ubojitije startove neko dobio i crveni, kamoli sta drugo. Ovo je kaznjavanje sarajeva, znas to kao i ja. Vicina rezija. Kaznit ce i ostale iz 4R udruzenja. A nisam siguran da ce i Zrinjski postedjeti ako bude borba izmedju njega i Borca za nesto. Ziv bio pa vidio.
atko70
Vico i na ovaj nacin desetkuje pojedine timo... Yebo li ti ujak mamicu..
Kockoglavi
Saveze rod i porod vam hebem.
Chico
Strasno sta radi Vicina prčija. Ovo je nezapamceno, ljudi su zbog nesportskih faulova dobijali plafon tri utakmice. Al ponavljam, najgori su nasi mediji. Nigdje osvrta, kritike, poredjenja sa slicnim slucajevima itd itd.
denimen9
Ne znam zašto se uzdaješ u medije.. kako ce polu školovani novinar išta istražiti?
Bordobjeli
Saveze stidi se!!! Sluga si politike!!!!
Nodi75
**** te pa nije mu nogu slomio!!! 4.utakmice za direktni crveni ima samo kod Vice mamu mu lopovsku!
BordoBijeli
Glup potez Dupovca ali 4 utakmice previse,3 max koliko je trebao dobiti
bk123
slažem se. Dvi su automatski čini mi se a treću što je dobio bilo je realno a i da nije dobio treću to je tu negdje al četri su puno
BordoBijeli
@bk123 Tako je,2 utakmice se automatski dobija za direktan crveni.I sad ako je bas ostar start,moze se podici na 3 utakmice ali to se bas rijetko desava.Ja stvarno ne znam za sta 4 utakmice,pa nije mu obe noge odvalio sa tijela.Pokusavaju da nas sabotiraju na svaki moguci nacin
BordoBijeli_exyu_sa
Bolje bez njega realno, najrealnije ni sjena igraca od prosle godine...
bk123
to jeli bolje bez njeg ili nije treba odlučiti trener a ne neka komisija u savezu
Paradajz
Fuj bagro iz saveza
hotonjskimaher
Na utakmici kod rezultata 2:0 ti pravis onako glub start nad momkom od 19 godina i to u 80 minuti manjak fudbalske intaligencije.
Milos1312
U seniorskom fudbalu su godine nebitne, sta onda ako je golmanu 17 god onda ne treba jako pucati.
hotonjskimaher
obrisi to debilu i procitaj ponovo sta sam napisao.
Uranija
@hotonjskimaher nisi trebao naglašavati koliko godina ima protivnički igrač i zato je @Milos1312 to usporedio. Sve ostalo si u pravu osim tih godina i ovo “debilu”. Nije ti odgoj na nivo jbg
Milos1312
U pravo tako, sa svim sam se slozio samo mi je zasmetalo sto pominjes godine u seniorskom fudbalu. Cemu vrijedjanje, jel tako i uzivo reagujes ako se neko ne slaze s tobom?
atomskimrav
Zivota mi ja ovo jos nigdje nisam vidio, pa sto je previse, previse je. Izgubilo je svaku vezu sa realnoscu. Pa brate mili nije mu nogu slomio, uredu dvije utakmice ali cetiri.
PRESEDAN
Hahahahahaha,svi koji su ušli u pakt 4r čeka ovako nešto
Klackalica
Daj ne seri molim te..dal si uopce vidio taj start. Mogao je momku u startu karijeru usrat
starigrad
Dobro je prošao s tim ko sve radi o glavi Sarajevu.
nedoni46
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.