75

Komentari (75)

JedanLik
Klocu zadnje 4 g prije nego sto se oprostio, sjeti se baraza, kipra, Belgija na bilinom polju...da ti ne nabrajamo ako si navijac reprezentacije premotaj film malo ...ko covjek je Asmir dobar al bgm odavno je los medju stativama
Vrbaski
Unosi smutnju pred najbitniju utakmicu zbog sujete. Angažovao rodbinu i sendvičare da pišu komentare protiv reprezentacije. Gadi mi se.
Toniche
Begovic je upravu 100% Ali kako ce barbarez biti selektor? Igracki skidam kapu ali nema covjek niti minutu kao profesionalni trener i hoce biti selektor. De uozbiljite se. Petev je strucnjak za njega. Da imamo normalan savez Vaha bi bio selektor ali i Petev je bolji od barbareza. Ovaj barbarez ni juniore donjih zabara nije trenirao a hoce da bude selektor. Za selektora treba biti covjek koji ima neko iskustvo i formiran trener a ne da se Barbarez na osnovu igracke karijere uci trenerskom poslu na reprezentaciji.. Igracki kapa do poda a trenerski nek se ide kalit i napraviti rezultate pa nek onda dođe u repku..
struja
Podmece smutnju a napustio priprema tj sam g..... zatvorio vrata.Moras dokazati da su lopovi
Caco
Mislim da Džeko i Pjanić sa deset riječi mogu srušiti ovu bagru okupljenu oko Vice, Peteva-Mamića, Spahića i Misimovića, samo da kažu ono što svi vidimo, uništili su kult reprezentacije, pretvorili je u firmu za uhl**** i srpsko-hrvatski poligon za prodaju kojekakvih lončara i cipetića, pogledajte "imena" u toj reprezentaciji i sve će vam biti jasno ko tu odlučuje, ne mora Asmir da kaže ništa.
dinass
Spahic nije dio bagre on je namamljen da se kaze da nisu Vico i Miske sami doveli Peteva umjesto Sergeja.Spaha nikad nebi ni rijeci rekao protiv Sergeja.
dinass
Ante G o v n o samo da znas da vas nema trecina,tako se vodite po Dejtonu a u realnosti zahvaljujuci Covicu vasem novokomponovanom plemicu sa porodicnim grbom vas nema vise od 5%,prodao Posavinu pa onda ostale otjerao u Njemacku i Irsku.Bas.me zanima novi popis koji ce nastojati da sprijeci da ne vidi da ste spali na brojku nacionalne manjine pa ne spominji trecinu osima ako hoces da kazes da si trecina g o v n e t a.
MethodMan
Ono ne znam šta da kažem, nije nam ništa pomogao, osim što je proširio informacije vani po svijetu o ovome što smo mi vec znali, da je ostao Begovic i uz ovaj stav borio se s Barbarezom normala, ovako je samo okrenuo ledja repki i otišao...
Mepa
Podrska Begovicu ne moze mi Vico covjek koji negira nasu Bosnu i genocid nad ovim narodom sjedit na mjestu predsjednika NBiH. Sve ovo sto se desava i mi smo navijaci krivi, treba biti realan da nama to toliko smeta skupilo bi se nas 10 hiljada protjeralo bi bagru da nikad ne primirisu savezu. Ovako realno ne zasluzejemo bolje dok sami se ne izborimo za bolje! Drzava je svetinja!
Baboisback
tarik_m
Izjava jednog covjeka moze sve promijeniti, Džeko oglasi se, rastjeraj ****a
Koba84
Dzeko je pocketina cak i gori od ove trojci. Zivi bili pa vidjeli.
MaDaj
Ma ne ebem ja ovo ni 2% sve neke prozivke i skidanje kamena sa srca kada nisi u toku dogadjaja, dok si tu onda ni rijeci … ne pričam o njemu nego našim nogometašima općenito… zašto ne izadje neki član repke i kaže? Sve se čeka kad se završi karijera da se nešto lupi …
Mirsad1705
Asmir je rekao istinu. Igre oko dovođenja "selektora", postavljanje ovog vica od predsjednika FS Bosne i Hercegovine, Premijer liga u kojoj su ponovo sudije za račun Borca i Zrinjskog.....
nightcry
pa jbg onda jarane, treba napraviti tri saveza, tri zasebne lige i zasebne repke, pa svako zasebe - je l' tako ?! Onda više neče biti ugroženih i "mi vječite žrtve" priče...
Caco
Pa tri zasebna saveza i postoje, a srbi i hrvati imaju nacionalne reprezentacije, Bošnjaci nemaju, Ušanovići i Spahići su presudili da unutar FS postoji i savez tzv "herceg-bosne" koji odlučuje o svemu, iako ta tvorevina ne postoji od 93. Pa samo pogledaj ta silna "imena" u reprezentaciji i šta se dešava u premier ligi i sve će ti biti jasno. Da Džeko i Pjanić bojkotuju repku i FS sve bi se promjenilo, ovo samo mogu riješiti igrači, a oni očito nemaju muda.
user1595066044
Svi progovorite kad za vas nema vise poziva, svi progovorite kad nemate funkcija u NS itd. .a do tad šutite i govorite o dobroj atmosferi pi..ke.
Malmi_Suomi
Tz075
@Malmi_Suomi nemoj tako, vidis da je njemu potrebna banana, kad ne zna da su te "2/3", samo 46,45% stanovnistva.Ali naucit ce, mlad je :D
user1612368054
Ovakva slika(navijača)u ovome broju treba biti na idućoj domaćoj tekmi.Neka vidi banda iz saveza da nismo zaboravili.
Meha78
Njihov je cilj da omrznemo reprezentaciju i da je unište ovi naše vodje iz rs_a
rabodimis
Sad ce tuzilastvo i sipa bacit novu suplju akciju mazanja ociju "Var 2"... U prvoj akciji je stradala macka kod restorana gdje su dogovarali procente od talova.. Druga ce bit uspjesnija, okrivice loptu da je slabo balansirana..
grom
Vraćamo se u doba Bake kada su bili pozivani Mulina,Sergej Jakirovic Itd ..Sada imamo Cipelice,Loncare Itd
dinass
Barem je Baka imao neke rezultate
dinass
Vico-Miske=Pusina-Usanovic
ObjektivnoGledam1946
Jel vrijeme za spasimo bh fudbal 2?
Noname992
Profesionalac javno priča o lopovluku ali to niko ne može promjeniti kad su se učahurili sami za sebe glasaju novce djele i boli njih briga za našu reprezentaciju i rezultate
fukaraslana
Moze moze nemoj se sikirati vidices sta ce biti na Grbavici nece biti zive duse
Bhf111
I cilj im je da uniste interes, da se niko ne zanima, pa tek onda ce raditi sta pozele
mido1921
Prazan stadion. Nek vide i igrači da igraju za savez a ne za državu. Uništavaju i ligu i reprezentaciju sa zadatkom od dajdže Dodika.
amer8
E sad će dernek
mirza24
Organizuj u utorak utakmicu da napunimo Bilino polje a na Grbavici ce biti kao sto je veceras na Bilinom polju
vedin
Pa reprezentacija u utorak igra na Bilinom polju.
JedanLik
Nema potrebe da ovo radis, zavio si nas u crno 4 godine...davno si ti trebao biti otjeran onako realno!
Hehehehrvtbr
@JedanLik o cemu ti? Da nije njega bila mi SP 2014 vidjeli ne bi,a ovo sto je rekao je istina svjesni smo toga.
AsmirM
Hahahaha kad si ti poceo pratit reprezentaciju idiote
kostro
Zasto druze samo kazi zasto
rabodimis
Bolje da si stavio JedanDebil, ide ti uz karakter..
user1605368976
Imal večeras i jedan da zaslužuje da igra za BiH.
Matic
Cuj sasa ibrulj da se javlja. A kakve sve seljacine imaju pristup internetu to nije humano.
JedanVamo81
Trpaaaj ****a iz savezaa!!
fukaraslana
Bravo kralju Asmire samo jako . Svi posteni ljubitelji nogometa nece ici gledati protiv Kazastana nego Ti i Barbarez organizujte u isto vrijeme neku tekmu bice stadio pun . Puna podrska Asmire
AmarSahin
Svi ljubitelji nogometa neće ići gledati utakmicu protiv Kazastana? Pa jedino ako ti mrziš svoju naciju i reprezentaciju i ne poštuješ ni jednog igrača u toj reprezentaciji onda ti nemoj ići, al zato kad BiH pobijedi onda ćeš ti biti najvatreniji navijač BiH.
Gladbach77
Ma,sta reko istinu jel se tako odnosi golman koji nije bio zadovoljan biti rezerva pa ostavi momke na cjedilu i napusti repku i sad pljuje je posto je sebi zatvorio vrata,,
Hare
Gdje ti zivis bolan? Pa sve je tacno rekao, sta treba da ispadne da Dodikov pijunčić i ovaj Misimović rade posten posao, pogledaj spisak i sve ce ti biti jasno, a isto tako i spisak U21 reprezentacije
saju701
Dok god je kapiten zadovoljan onda su i sve ovce na broju.
Mowzilla
SAVEZ NAPOLjE !!!
Mig_Mig
Napokon neko u srz. Hvala Asmire
Ante G.
Koga briga za ovo, realno? Dvije trecine zemlje se apsolutno ne interesuju za reprezentaciju.
rabodimis
A citavu drzavu boli ku*ac sta ti mislis.. Cudno jelde ?
user1582456981
Samo ce reci istinu oni koji ne gledaju da se uhl**** u savezu kriminalnom...
Chico
Tako je Asmire. Vico i kompanija su nas unazadili 20 godina, od lige do reprezentacije. SAVEZ NAPOLJE !!!
Realist
Begića si zaboravio nabrojat.
nightcry
Begić je "naš" Bošnjak i Musliman ! Ovdje se pljuju samo oni koji to nisu, ili nisu potegli za najprizemnijim populizmom k'o Barbarez. Nama je Barbarez k'o Kusturica Srbima.
Chico
Kod Begica je makar liga bila Engleski premiership za ovaj k**ac od lige koja se stima Vicinoj prčiji iz Banja Luke. Mislim da su i pozivi u reprezentaciju bili posteni, jedino sto nije budala znao selektora izabrati.
redbull
A upravu je sve
RZ88
Ovo je jedan veliki gigant od čovjeka. Svi mi to znamo moj Bega zato niko od nas Zeničana nije otišao na tekmu. Nek im matere idu.
Koljicfan
user1597698961
Jasno mi za ovu dvojicu ali zasto nam Miske ovo radi
Hare
Miske se borio za reprezentaciju kad je igrao, a ovako kad su pare u pitanju, druga je to stvar
Chico
Sjetimo se samo da je Ciro rekao da Miske prodao baraz protiv Portugala.
nightcry
@Chico, mr'š kugo šovenska, jehbo te komplet Portugal. Sjeti se da je Begović pokušao odbiti Ćiru za prijateljsku, pa je zakuh'o s Papetom, da bi odbio igrati za Mešu, i na kraju isto uradio Prosinečkom - jehbo vas takav gigant. Ne može statii u istu rečenicu sa Misketom koji vam je obezbjedio svjetsko skupa s Džekom i onom Hajrovićevom ćorotinjom u Slovačkoj ! Kakva se bagra nakotila u ovoj nesretnoj zemlji, jbti život.
kostro
Bravo Asmire svaka ti cast
foux87
Bravo Bega svaka na mjestu NFSBiH=MAFIA
user1599499530
Svi se dignite i ovu bagru istjerat nanu im njihovu
Hordas_Aristotel
bhpremijerliga123
Svaka cast doktore, nadam se da ce jos neki skupiti muda pa reci isto
konjnakvadrat
Evo skupio sam napokon muda i jasno kazem :Vico Begic Misimovic Usanovic Pusina Spahic Pasalic Petev i par menadzera su unistili bh nogomet
AsmirM
Napokon neko od igraca rekao istinu
Brigata_rossa.1981
Ista situacija je bila i kad je on bio prva opcija na golu. Nikad se savez nije promijenio, uvijek ista g***a. Samo mi je krivo što tek kad se oproste iz usta im progovori, dok su u repki svaki ih šuti. Stisni muda i reci dok si u repki.
AsmirM
Al dok je on bio u reprezentaciji nisu rezultati bili katastrofalni kao sad . Pocelo se sve lomit odlaskom generacije od Cire . A savez je radio dobro do SP 14 al poslije dosle pare i sve ode dole.
edo79
U pravu si. Dok igraju sute ko čkepi...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.