Više nije onaj mršavi dečko, sada je kao Hulk: Nevjerovatna transformacija Pedrija sve iznenadila

Mladi veznjak Barcelone u centru pažnje

Više nije onaj mršavi dečko, sada je kao Hulk: Nevjerovatna transformacija Pedrija sve iznenadila

Endin Čaušević

Nakon više od dva mjeseca čekanja Pedri se konačno oporavio od povrede i odigrao je pola sata u derbiju Barcelone i Atletico Madrida. Njegov povratak će sigurno mnogo značiti Xaviju u finišu sezone, ali svi su vidjeli da Pedri predhodna dva mjeseca nije "zabušavao" jer je napravio nevjerovatnu transformaciju svog tijela.

Pedri se povrijedio još sredinom februara na meču Evropske lige između Barcelone i Manchester Uniteda, a iako je povreda u prvi mah djelovala bezazleno na kraju je mladi veznjak više od dva mjeseca bio van terena.

Ovaj 20-godišnjak ove sezone bio je jedan od najvažnijih igrača u ekipi Xavija Hernandeza i jasno je koliko je njegova povreda pogodila Barcu.

Pedrijev oporavak trajao je preko dva mjeseca, a on se tek za vikend vratio na teren u derbiju protiv Atletico Madrida.

Xavi mu je dao šansu da odigra nekih pola sata u ovoj utakmici kako bi se lagano vraćao u formu. Barcelona je pobijedila sa 1:0 i došla nadomak titule prvaka Španije, no povratak Pedrija na teren još više je obradovao navijače Blaugrane.

Međutim, ono što su mnogi uočilo jeste promjena koju je Pedri napravio tokom prethodna dva mjeseca koliko nije igrao.

Oglasi

Mladi veznjak Barcelone nije "zabušavao" tokom oporavka i vrijedno je radio u teretani dok nije stekao uslove da se vrati na teren i ponovo tamo trenira.

Pedri je u teretani provodio sate i sate tokom oporavka, a to se jasno vidi i na njegovom tijelu. Ovaj 20-godišnjak je dobio na masi i mišićima što su mnogi odmah uočili, te više nije onaj mršavko kao prije nekoliko mjeseci.

Španski reprezentativac oduševio je sve svojom transformacijom, te su mnogi oduševljeni njegovim trenutnim izgledom koji je ponosno pokazao na jučerašnjem treningu Barcelone.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, igranje nogometa, igranje tenisa, igranje nogometa i tekst

Xavi je u nekoliko navrata prethodnih mjeseci pričao da ga Pedri oduševljava jer vrijedno radi na fizičkoj formi i izgledu tokom oporavka od povrede, a sada su se svi uvjerili da je trener Barcelone govorio istinu.

Inače, Pedri je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Barcelone u svim takmičenjima odigrao 31 utakmicu i zabio je sedam golova. Njegov povratak će sigurno značiti Xaviju u finišu sezone u kojem Barca želi što prije osigurati titulu prvaka Španije.

Barcelona već sutra igra u gostima protiv Raylo Vallecana meč 31. kola La Lige, a očekuje se da će Pedri zaigrati od prve minute.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Meč se igra od 22 sata, a već su poznate i kvote koje možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice Volcanobet i to OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emial766
Ako je ovaj Hulk onda sam ja King Kong
3 0
Joe17
Hahahahahahahahahahhah ????????????
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi