Borba za Evropu u Španiji i švedski El Clasico nude najveće kvote na svijetu

Mozzart promo kvote

Borba za Evropu u Španiji i švedski El Clasico nude najveće kvote na svijetu

Sponzorski tekst

Počinje nova uzbudljiva sedmica, puna sjajnih sportskih događaja. Prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljive fudbalske utakmice, pa su za neke od njih Mozzart kladionice pripremile iznenađenje.

okus je na španskoj Primeri i švedskom Alsvenskanu. Tačnije, Real Betis i AIK Stockholm, čije će pobjede protiv Rayo Vallecana, odnosno Goteborga, u svakom trenutku u Mozzartu biti najveća kvota na svijetu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

REAL BETIS - RAYO VALLECANO (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 2.05

Riječ je o posljednjem meču 34. kola Primere, nakon čega će se odigrati još četiri kola. Trenutno je Betis šesti sa 52 boda, na poziciji koja vodi u Ligu Evrope. Rayo Vallecano je daleko od njega, 11, ali bi se pobjedom probio do sedmog mjesta. Ono vodi u Konferencijsku ligu, koju trenutno drži Girona, koja ima dva boda više od Madrida. Dakle, ako Rayo bude slavio u Sevilli, moći će da razmišlja i o Ligi Evrope, jer će prepoloviti zaostatak za zeleno-bijelima. Međutim, remi ili poraz bi ga potpuno izbacili iz igre. Ove sezone Betis i Rayo su se sastali samo jednom, početkom januara u Madridu. Gosti su potom trijumfovali sa 2:1, a svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu.

AIK STOCKHOLM - GOTEBORG (PONEDJELJAK, 19.10), KEC 1,95

Potražite više informacija na temu La Liga:

Najveći derbi lokalnog klupskog fudbala, popularni "švedski El Klasiko" igra se danas u Stokholmu. Ovo su dva najtrofejnija kluba ove skandinavske zemlje, ali sada su dva posrnula giganta. AIK je posljednju titulu osvojio 2018. godine, a Goteborg se nije popeo na tron od 2007. Sada ih čeka meč 8. kola na samom dnu tabele. Sakupili su samo pet bodova iz sedam mečeva. Goteborg je u prednosti zbog bolje gol-razlike 7:6 u odnosu na AIK-ovih 4:9. Uz to, u boljoj formi je i tim iz drugog po veličini grada u Švedskoj, koji je nakon četiri uzastopna poraza u prethodna dva kola izborio dva remija i jedan trijumf. AIK je bez pobjede već četiri meča, a najslađe bi bilo da prekinu taj niz protiv vječnog rivala. Ovo će im biti 164. ligaški derbi, AIK vodi u pobjedama sa 49:34. Čak 80 derbija završeno je remijem.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.