Juventus i West Ham najveće kvote na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Juventus i West Ham najveće kvote na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Uživajte dok možete, nije ostalo puno ovih "evropskih četvrtka" do kraja sezone. Danas nas očekuju sjajni mečevi, igraju se polufinala Lige Evrope i Lige Konferencija, što je samo po sebi bilo dovoljno da Mozzart kladionice iznenade kladioničare.

Pripremljene su dvije odlične kvote, po jedna iz oba takmičenja. U Ligi Evrope, pobjeda Juventusa protiv Seville uvijek će biti najveća na svijetu u Mozzartu, baš kao i kec na meču između West Hama i AZ Alkmara u Londonu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

JUVENTUS - SEVILLA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1.85

Nakon svih ponavljanja sa penalima, oduzimanjem bodova i vraćanjem, igrači Juventusa konačno mogu malo više da se koncentrišu na teren. Nakon izuzetno vrijedne pobjede nad Atalantom u Bergamu (2:0) proteklog vikenda, čini se da im je to i pošlo za rukom. U posljednja dva meča srpski reprezentativac Dušan Vlahović postigao je po gol, protiv Leccea (2:1) i Atalante, a Stara dama je to odmah iskoristila da zabilježi dva uzastopna trijumfa, prvi put od marta i reprezentativne pauze. Sevilla, najuspješniji klub u Ligi Evrope, je u dobroj formi. Pobijedila je u pet od posljednjih šest mečeva u svim takmičenjima. Ona je protiv Manchester Uniteda u četvrtfinalu pokazala da zna kako da eliminiše favorizovanog protivnika, ukupno je bilo 5:2 za Andalužane u tom dvomeču. Juventus i Sevilla su dva puta bili rivali u grupnoj fazi Lige šampiona, 2015. i 2016. godine. Jednom je u Torinu bilo 0:0, dva puta je Stara dama slavila (po 3:1 i 2:0), a jednom su slavili Španci (1:0).

WEST HAM - AZ ALKMAAR (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1.65

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

West Ham je osvojio Kup pobjednika kupova 1965. godine, a potom je izgubio od Anderlechta u finalu tog takmičenja 1976. godine. Decenijama nije imao ni manju ulogu u Evropi, ali sada se vratio u stilu. Nakon polufinala Lige Evrope prošle sezone, sada igra polufinale Konferencijske lige. U Londonu, gdje su do sada ove sezone savladali Viborg, FCSB, Anderlecht, Silkeborg, AEK Larnaku i Gent, odnosno sve rivale sa kojima su se sastajali, danas ih dočekuje AZ Alkmaar. Riječ je o četvrtoplasiranoj ekipi holandske Eredivisie, koja je proteklog vikenda remizirala sa Ajaxom (0:0) praktično izgubila sve šanse za plasman u Ligu šampiona. Sada mu je ostala Konferencijska liga, kao posljednji put do Lige Evrope. Isto važi i za West Ham, koji je tek 15. na tabeli Premijer lige. Čekićari su proteklog vikenda prekinuli niz od tri uzastopna poraza pobjedom nad Manchester Unitedom (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.