Novinarka doživjela tamnu stranu Brune Petkovića - svemu se nadala, ali ne ovakvom odgovoru

Hrvatski napadač bio je vidno neraspoložan

Novinarka doživjela tamnu stranu Brune Petkovića - svemu se nadala, ali ne ovakvom odgovoru

Edmir Škorić

Hrvatski nogometaši sinoć su u Rotterdamu poslije velike drame ostali bez zlatne medalje u Ligi nacija.

Hrvatska je na prepunom stadionu u Rotterdamu pred više od 25.000 svojih vjernih navijača izgubila od Španije u finalu Lige nacija.

Španci nisu bili ništa bolji od Vatrenih, ali su imali više sreće u raspucavanju penala i na kraju došli do trofeja, dok će Hrvatska morati da se zadovolji još jednim srebrom nakon Svjetskog prvenstva u Francuskoj 2018. godine.

Reprezentativci koje vodi Zlatko Dalić bili su, jasno, razočarani jer nisu slavili, pa nisu bili pretjerano raspoloženi nakon utakmice, a to je na svojoj koži najbolje osjetila novinarka Nataša Vidaković.

Dok se Bruno Petković kretao, navijači su ga tražili fotografije i autograme, a spomenuta novinarka upitala je: "Kakav je osjećaj, Bruno?".

Oglasi

"Daj pitajte, budite pristojni, pitajte za intervju", poručio je vidno ljutiti napadač hrvatske reprezentacije, pa je nastavio da dijeli autograme navijačima Hrvatske.

Kada ga je dotična novinarka ponovo, ovaj put ljubazno upitala za kratak intervju, Petković je odgovorio: "Ne može".

Novinarka je podijelila video neugodne situacije uz opis: "Drugi put šaljem ljubazan dopis za intervju".

U komentarima se moglo vidjeti dosta podrške napadaču Dinama i mnogi smatraju da je novinarka ipak morala imati mnogo bolji pristup i da jednostavno nije u redu da samo tako upadne sa direktnim pitanjem bez ikakvog predstavljanja niti bilo kakve molbe.

Upravo Petković je bio tragičar jer mu je Simon odbranio penal, a osim njega promašio je i Lovro Majer.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vatrenima slijedi višemjesečna pauza, na teren će ponovo tek u septembru kada nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Osmog septembra Hrvatskoj dolazi Latvija, a tri dana kasnije gostovat će Armeniji. Naši susjedi nalaze se na drugom mjestu sa četiri boda, dok vodeća Turska ima šest, ali i utakmicu više u ovom trenutku.

Top Komentari

Mel_Glupson
Ove novinare treba salgijom preko usta šibati...kakva gamad ...vidis ove sa ovog portala sta su napravili od sportskog portala koji bi trebao da se bavi sportom a ne da kad neko treba da baci drkicu ulazi na članke od vande i ostalih kurava sisatih sto ih ovi degeni promovisu
5 0
user1676286668
A ko je on?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi