Chelsea i St. Truiden najisplativije opcije

Dva promo koeficijenta su i danas na meniju

Chelsea i St. Truiden najisplativije opcije

Sponzorski tekst

Raznovrstan fudbalski program ovog utorka stavio je Mozzartove kladionice na slatku muku. Na rasporedu su zanimljive utakmice u okviru prvenstava Engleske, Belgije, Turske i Championshipa, a treneri su pripremili iznenađenja za dva meča.

Borbe se nastavljaju u Premier ligi i Jupiler Pro ligi, a razlog više da se prate rezultati današnjih kola svakako može biti to što će kvote na pobjede Chelseaja nad Bournemouthom i St. Truidena protiv Waregema u Mozzartu biti najveće na svijetu u bilo kom trenutku.

CHELSEA - BOURNEMOUTH (UTORAK, 18.30), KEC 1.42

Chelsea počinje drugo poluvrijeme Premijer lige kao deveti na tabeli, dok je izgubio posljednja tri zvanična meča, nakon čega Plavi nisu uspjeli izbjeći neuspjeh u prijateljskom meču sa Aston Villom (0:1). Ono što je alarmantno jeste činjenica da londonski tim nije postigao gol u pomenutim duelima. Chelsea je do sada sakupio 21 bod nakon šest pobjeda i tri remija i pet bodova zaostaje za petoplasiranim Manchester Unitedom. Bournemouth je pozitivno završio prvi dio kampanje sa impresivnom pobjedom od 3-0 nad Evertonom. Duga pauza od Mundijala nije pomogla Trešnjicama, jer su u Liga kupu poraženi od Newcastlea minimalnim rezultatom. Malo je nade za uspjeh Bournemoutha, koji je primio najviše golova u Premijer ligi i nikada nije zadržao gol u gostima. U 14 duela Bournemouth ima četiri pobjede i remi, a sa 16 bodova zauzima 14. poziciju na tabeli.

TRUIDEN - WAREGEM (UTORAK, 20.00), KEC 1.75

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sint Troijden je na 11. poziciji u belgijskom prvenstvu sa 23 boda. Iznenađujuće, ekipa izgleda malo bolje na strani, pošto je samo dva puta pobijedila kod kuće u osam kola. Kanarinci su u pauzi dobili sve kontrolne mečeve u svoju korist, a u nacionalnom kupu senzacionalno su u gostima savladali Club Brugge sa 4:1. Zulte Waregem je podbacio na startu prvenstva, a još uvijek ne uspijeva izaći iz zone ispadanja. Tim ima problem u defanzivnoj liniji, jer su već primili 40 golova, pa ni 23 postignuta ne mogu da poprave sliku. Waregem je u prethodnom kolu prvenstva odigrao neriješeno sa Eupenom (5:5), dok je nedavno u Kupu Belgije savladao Deinze (2:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.