I Pochettinova žena počela ispaštati zbog loših rezultata Chelseaja: "Rekao sam joj da ne mogu..."

Obećao da će joj se odužiti

I Pochettinova žena počela ispaštati zbog loših rezultata Chelseaja: "Rekao sam joj da ne mogu..."

E. Čaušević

Chelsea ni ove sezone ne briljira u Premiershipu i upitno je da li će se uopšte plasirati u Evropu iduće sezone. Mauricio Pochettino je sve više na meti kritika, a zbog loših rezultata Plavaca počela je ispaštati i njegova supruga.

Pochettino je pred početak ove sezone stigao na klupu Chelseaja nakon što je londonski klub i prošle sezone totalno podbacio, te su na Stamford Bridgeu smatrali da ih Argentinac može vratiti u vrh engleskog i evropskog fudbala.

Međutim, ova sezona je također za zaborav što se tiče Chelseaja koji je trenutno tek na 11. mjestu tabele Premiershipa i pitanje je da li će uopšte moći da izbori igranje u Evropi iduće sezone.

Pochettino se sve više nalazi na udaru kritika navijača Chelseaja i neće biti iznenađenje ukoliko argentinski stručnjak dobije otkaz na kraju sezone ako londonski klub barem koliko-toliko ne popravi formu.

U prošlom kolu Chelsea je na gostovanju protiv Brentforda osvojio bod odigravši 2:2 što je bio još jedan razočaravajući rezultat, a to se na licu Pochettina itekako moglo vidjeti.

Oglasi

Argentinski stručnjak je jučer održao press konferenciju pred sutrašnju utakmicu protiv Newcastlea i govorio je o proteklom vikendu i utakmici protiv Brentforda, te otkrio da je i njegova supruga počela ispaštati zbog loših rezultata Chelseaja.

Naime, Pochettino i njegova supruga imali su dogovorenu večeru nakon utakmice protiv Brentforda, ali na istu nisu otišli i otkazali su rezervaciju koju su imali u jednom londonskom restoranu.

"U subotu protiv Brentforda remi je za mene bio kao poraz. To je najviše naljutilo moju suprugu jer sam otkazao večeru koju smo planirali tu noć. Rekao sam joj da ne mogu da idem na večeru i da želim ostati kući, taj rezultat me baš razočarao", rekao je Pochettino i dodao.

"Nije joj bilo svejedno jer se potrudila oko rezervacije, ali jednostavno nisam imao snage da idem nakon još jedne utakmice u kojoj smo trebali da pobijedimo, a na kraju jedva osvojili bod".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea sutra igra na svom terenu protiv Newcastlea u okviru 28. kola engleskog Premiershipa, te je Pochettino obećao supruzi da će ju voditi na večeru bez obzira kako bude rezultat na kraju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Delegat
Jbt ja kontam sto je udaro udaro je
0 0
snupi
Po naslovu ja pomislih on ne moze ono.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi