Ako Vlahović s Juventusom osvoji Ligu prvaka to će Staru damu skupo koštati

Stigao iz Fiorentine

Ako Vlahović s Juventusom osvoji Ligu prvaka to će Staru damu skupo koštati

Admin Čaušević

Juventusu su dovođenjem Dušana Vlahovića porasli apetiti. 

Vlahović je jedan od najboljih mladih napadača današnjice i sigurno je odličan posao Bianconera na duži period i godine koje slijede.

Srbijanski napadač će u utorak navečer upisati svoj prvi nastup u Ligi prvaka kada Juventus gostuje Villarrealu.

Beograđanin je u torinski klub stigao iz Fiorentine za 70 miliona eura, uz to Juventus Violama treba platiti i određene bonuse koje iznosi 10 miliona.

Pet miliona su lako ispunjivi i odnose se na individualni učinak i broj nastupa, dok je preostalih pet miliona mnogo teže dostižno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Juventus će Fiorentini isplatiti dodatnih 5 miliona isključivo u slučaju da s Vlahovićem u ekipi osvoji Ligu prvaka.

Radi se o cifri koja sve osim bezazlena, ali koju bi u Torinu vrlo rado platili budući da na osvajanje Lige prvaka čekaju duže od 25 godina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Juve? Liga Prvaka? ahahahah pa to ne može ni u njihovim najmokrijim snovima..
4 3
King_Kenny
...prvi su favoriti,bila bi senzacija da je oni ne osvoje hahahaha...
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi