Fenerbahče oduševio fotografijom Edina Džeke, ali svi čekaju 17 sati da saznaju pravu istinu!

Šta će odlučiti Ismail Kartal?

Fenerbahče oduševio fotografijom Edina Džeke, ali svi čekaju 17 sati da saznaju pravu istinu!

Endin Čaušević

Fenerbahče večeras igra u gostima protiv Bašakšehira utakmicu 22. kola turske Superlige, a glavno pitanje je da li će Edin Džeko zaigrati od prve minute nakon svega što se desilo prije nekoliko dana.

Džeko je bio vidno ljut na meču protiv Samsunspora kada je sredinom drugog poluvremena Ismail Kartal odlučio da ga izvede iz igre. Turci navode da bi bh. napadač večeras čak mogao ostati na klupi zbog svega što se desilo, ali to su još uvijek nepotvrđene informacije.

Večerašnji meč Bašakšehira i Fenerbahčea igra se od 18 sati i jasno je da svi nestrpljivo čekaju da li će Džeko igrati od prve minute ili je Kartal zaista odlučio da kazni najboljeg strijelca u prvenstvu.

Upravo se Džeko našao u centru pažnje i nakon sinoćnjeg treninga Fenerbahčea jer je turski velikan stavio iskusnog napadača u prvi plan.

U Turskoj se nakon meča Fenerbahčea i Samsunspora priča samo o sukobu Džeke i Kartala, te su iz ovog kluba očito odlučili malo da smire situaciju.

Oglasi

Nakon sinoćnjeg treninga na Instagramu su objavili nekoliko fotografija, a upravo je bh. napadač bio u centru pažnje i jasno je svima kakvu poruku Fener želi da pošalje.

Džeko tokom treninga nije skidao osmijeh s lica i to je sigurno njegov način da poruči da je sve u redu i da nema nikakvih nesuglasica i problema s trenerom. Džekina fotografija je bila u prvom planu u toj objavi što su navijači Fenera oduševljeno dočekali.

Fenerbahče je uspio koliko-toliko da tom objavom smiri strasti, no pravi odgovor da li je između Džeke i Kartala zaista sve u redu saznat ćemo večeras kada turski trener objavi sastav za meč protiv Bašakšehira.

Sastav Fenerbahčea trebao bi biti poznat sat vremena pred početak utakmice, odnosno oko 17 sati, a da li će u vrhu napadu zaigrati Džeko ili Michy Batshuayi ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Fenerbahče je i dalje lider na tabeli Superlige sa 54 boda koliko ima i njihov ljuti rival Galatasaray koji je iskoristio kiks Fenera prije nekoliko dana protiv Samsuna (1:1).

Top Komentari

Mel_Glupson
Vicina kuja ne silazi sa ovog Vicinog portala ..
0 0
SEJFUDIBIKODZE
ako nije dzeko onda luka modric,al odavno ovo ne pratim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi