Bolna naslovnica Gazzette za Edina Džeku

Vrijeme je da nađe novi klub?

Bolna naslovnica Gazzette za Edina Džeku

Edmir Škorić

La Gazzetta na najnovijoj naslovnici donosi pomalo i zabrinjavajuće vijesti za bh. napadača Edina Džeku.

Ono što se danima već piše, polako ulazi u završnu fazu - u Interu kompletiraju napadački trio u kojem će se Argentincu Lautaru Martinezu pridružiti Paulo Dybala i Romelu Lukaku.

Dybala se svom sunarodnjaku na Giuseppe Meazzi pridružuje kao slobodan igrač nakon što mu je završio ugovor s Juventusom, dok se očekuje da Lukaku dođe na posudbu iz Chelseaja, nakon što je jednu sezonu proveo u Londonu.

"Inter tri zvijezde je rođen", naslov je Gazzette sa trojicom napadača koji bi trebali da budu glavn a pokretačka snaga Nerazzurra u pohodu na 20. titulu, nakon što je prošle sezone Scudetto u finišu iste otišao u ruke gradskog rivala Milana, a Džekin klub se morao zadovoljiti samo Kupom.

Dolazak Lukakua i Dybale naravno osjetit će i Dijamant. U slučaju da ostane, što je teško za očekivati, dobio bi znatno manju priliku za igru, pa je realnije da u narednom periodu pređe u neki drugi klub, a postoji veliki interes Juventusa i Napolija.

Uz Džeku bi Inter trebao da napusti i Čileanac Alexis Sanchez. Sve u svemu, Edin pred još jednom važnom odlukom u karijeri, no do sada je uglavnom pogađao sa izborom timova i vjerujemo da će donijeti pravu odluku i u narednim danima.

Oglasi

I drugi mediji sportski mediji u Italiji uglavnom sada pišu da je formiran novi napad Intera i da će sa tim snagama klub imati velike šanse da bude prvak svoje zemlje po 20. put.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Želite li da se kladite na sve sportske događaje i da uživate u najvećim kvotama? Posjetite Volcanobet i odaberite najbolje tikete za sebe!

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CrveniKakanj
Džeko je dovoljno dao, on ide lagano prema kraju karijere, zasluženo.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti