Gledaj Želju i Sarajevo na otvorenom: Mozzart spremio iznenađenja

Gledaj Želju i Sarajevo na otvorenom: Mozzart spremio iznenađenja

Sponzorski tekst

Kako bi ugođaj utakmice bio potpun, i kako bi mogao doći sa drugarima koji navijaju i za Sarajevu i za Želju, Mozzart je spremio promociju gledanja utakmice na velikom LED ekranu koji će biti postavljen ispred Mozzart Casina u kafiću Triple M.

FK Sarajevo igra od 19:00, dok Željezničar igra od 20:30. Obje utakmice ćete moći ispratiti u nargila baru Triple M, uz pojačanog komentatora.

Spremili smo Vam i vrijedne nagrade, ukoliko zavrtite Mozzart kolo sreće koje će biti u bašti kafića. Također spremili smo i besplatna pića i nargile za posjetioce, koji budu sudjelovali u kolu sreće.

Dakle, vaše je da okupite društvo i dođete da zajedno pratimo Željezničara i Sarajevo u četvtak od 19:00 u Bulevaru na Stupu - Sarajevo. Vidimo se.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.